Amauri i Trezeguet ostaju u Juventusu
I Trezeguet će ostati na Delle Alpiju

Amauri i Trezeguet ostaju u Juventusu

Edmir Škorić

Juventusov predsjednik Giovanni Cobolli Gigli je izjavio kako Amauri ostaje u redovima "stare dame", isto tako francuski napadač David Trezeguet ostat će u Torinu, osim ako neki klub ne dobije dobru ponudu za njega.

Iako je napadač Amauri povezan sa Chelseaom i AC Milanom, predsjednik Giovanni Cobolli Gigli istakao je da svog napadača neće pustiti.

"Amauri? On ostaje u Juventusu
", kratko i jasno je odgovorio predjsednik "stare dame" na pitanje hoće li 29-godišnjak ostati u klubu. Amauri je u Torino prošle godine iz Palerma. Nedavno je iskusni Francuz David Trezeguet za skyports.com izjavio kako će napustiti klub ukoliko dobije pravu ponudu.

"Trezeguet će se staviti na tržište jedino ako su ponude stvarno dobre. U suprotnom ćemo ga zadržati. Mislim da je David jak i zreo igrač i on je u stanju da igra još dvije sezone u velikom izdanju".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.