Amauri: Nadam se da ću igrati u nedjelju

Amauri: Nadam se da ću igrati u nedjelju

Edmir Škorić
Teme:

Juventusov napadač Amauri potvrdio je kako se vraća ovog vikenda u susretu italijanskog prvenstva protiv Sampdorije.

29-godišnjak je pretrpio ozljedu bedrenog mišića tokom prve utakmice Europa lige protiv Ajaxa i nagovještavalo se njegovo odsustvo narednih mjesec dana, no Amauri je već spreman za povratak.

"Osjećam se jako dobro, sve mi je bolje i bolje. Mislim da sam spreman za nedjelju. Nadam se da ću igrati protiv Sampdorije", kazao je Amauri za Tuttosport novine, te dodao.

"Želja mi je da pomognem Juventusu. Nadam se da ću sada, nakon povratka, biti jači nego što sam bio ranije i da ću postizati više golova. Ništa se nije promijenilo u svlačionici nakon 3:3 poslije Siene. Naš je cilj i dalje kvalificirati se za Ligu prvaka i siguran sam da ćemo u tome i uspjeti", završio je Italijan brazilskih korijena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti