Ambiciozni Juve želi i Walcotta

U Torinu se sprema velika kupovina

Ambiciozni Juve želi i Walcotta

Edmir Škorić

Torinski Juventus će uskoro i službeno imenovati Luigi Del Nerija za novog trenera. Osim toga, čelnici Stare dame spremaju se za veliki ljetni šoping. Na listi želja našao se i mladi napadač Arsenala, Theo Walcott.

Prema pisanju talijanskih medija, Juventus želi pojačati svoju momčad nakon razočaravajuće sezone. Jučer se pojavila informacija kako su spremni iskeširati veliku sumu novca za Bayernovog veznjaka, Arjena Robbena.

Danas se, pak, na meti našao Theo Walcott, engleski napadač iz redova londonskog Arsenala. Očito novi sportski direktor i trener, koji će uskoro biti imenovani, žele vratiti ambicije na vrata torinskog kluba.

Juventus je, također, zainteresovan za Franck Riberjya, Davida Silvu, bh. reprezentativnog napadača Edina Džeku...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.