Ambiciozni Totti ostaje u Romi

Planovi, želje...

Ambiciozni Totti ostaje u Romi

Edmir Škorić

Romin 33-godišnji kapiten i ujedno simbol rimskog kluba, Francesco Totti, najavljuje produživanje ugovor sa Romom, pa će na Olimpicu biti sve do 2014. godine, ali isto tako i povratak u italijansku reprezentaciju.

Totti je Romino dijete, a za prvi tim debitovao je sa 16 godina, i od tada nikada nije napustio Olimpico. Deveti je strijelac Serije A svih vremena sa ukupno 178 pogodaka.

"Razgovarat ću sa Marcellom Lippijem. Zajedno ćemo razmotriti mogućnost mog povratka u reprezentaciju. Osim toga, čim se vratimo u Rim produžit ću ugovor sa klubom do 2014. godine", riječi kojima je Totti izmamio osmijeh na licima svih simpatizera kluba.

Legenda kluba najavljuje i bolju sezonu za Romu, te tvrdi da u najmanju ruku klub mora izboriti Ligu prvaka.

"Bez obzira na pojačanja, bićemo bolji nego što smo bili prošle sezone. Ukoliko ne uspijemo uzeti Scudetto, onda se moramo plasirati u Ligu prvaka", ambiciozno je istakao Totti.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti