Ambrosini i Milan produžili saradnju

Kapiten ostaje do ljeta 2011.

Ambrosini i Milan produžili saradnju

Adnan Beganović

Vezni fudbaler Milana, Massimo Ambrosini, produžio je vjernost klubu, a prema novom ugovoru na San Siru će ostati do juna 2011. godine.

Ambrosini je svoju profesionalnu karijeru počeo u Ceseni i nakon godinu dana provedenih u ovom klubu, 1995. stigao je u Milan u kojem je izuzev posudbe Vicenzi u sezoni 1997/98 proveo cijelu igralku karijeru.

Čelni ljudi Rossonera i trener Leonardo zadovoljni su njegovim igrama i odnosmo prema klubu te su mu odlučili ponuditi produženje ugovora, što je Ambrosini i prihvatio.

„AC Milan produžio je ugovor sa kapitenom Massimom Ambrosinijem za jednu godinu tako da će ovaj veznjak ostati u klubu do ljeta 2011. godine“, stoji na službenim internetskim stranicama Rossonera.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti