Ambrosini: Mnogo toga je u igri sutra

Veznjak Milana pred duel sa Barcelonom

Ambrosini: Mnogo toga je u igri sutra

Milan će sutra u okviru revanš susreta Lige prvaka braniti prednost od 2:0 protiv Barcelone na Camp Nou stadionu. 

Jedan od najiskusnijih sutra na terenu bit će kapiten Milaneza, Massimo Ambrosini. Kapiten Rossonera smatra da Milan sutra ima priliku da mnogo toga dobije, ali i izgubi. 

 

"Imamo mnogo toga da izgubimo, a mnogo toga i da dobijemo na sutrašnjoj utakmici. Ulozi su veliki. Imamo igrače koji imaju mnogo iskustva u Seriji A i moramo to iskustvo prenijeti na teren. Barcelona je ta koja će kontrolisati igru, ali naše glavno oružje bit će kontranapad. Moramo pokazati zube i biti spremni na sve," rekao je Ambrosini uoči sutrašnjeg duela. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.