Ambrosini: Vratit ću se u Milan, samo ako bude i Maldini

Poslao jasnu poruku čelnicima Rossonera

Ambrosini: Vratit ću se u Milan, samo ako bude i Maldini

D. Vejo

Ovih dana, mnogo se priča o tome kako bi dvije bivše legende Milana ponovo mogle da budu na San Siru.

Ovoga puta, u ulozi nekog od rukovodećih funkcionera crveno-crnih iz razloga što su penzionisani. Riječ je bivšem mađioničaru veznog reda Milana Massimu Ambrosiniju, te Paolo Mladiniju štoperu čiji je dres s brojem tri povučen iz upotrebe, jer će ostati upamćen kao legenda kluba.

Prije nekoliko dana, Mladini je rekao kako stvari stoje, bar kod njega nisu dobre prognoze kada je u pitanju povratak u klub, dok je svoje viđenje svega kazao i Ambrosini.

"Hvala Milanu ukoliko me pozove. Čast bi mi bila biti dio ovog kluba. Ali, to je moguće samo ako Maldini dođe sa mnom. Drugačije ne", kazao je u jednom od intervjua, Massimo Ambrosini.

Ostaje da vidimo da li će uprava uspjeti da ubjedi ova dva fudbalska asa, da se ponovo vrate "kući".

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi