Amer Gojak se oglasio na Instagramu nakon žrijeba Evropske lige

Dinamo protiv Plzena

Amer Gojak se oglasio na Instagramu nakon žrijeba Evropske lige

E. Čaušević

Fudbaleri zagrebačkog Dinama saznali su danas protivnika u šesnaestini finala Evropske lige, te će snage odmjeriti protiv Viktorije iz Plzena.

U Dinamu su poprilično zadovoljni žrijebom i sigurni da mogu nastaviti svoj put u Evropskoj ligi. Igrači zagrebačkog tima su pomno pratili izvlačenje parova, a mnogi su se nakon toga oglasili na društvenim mrežama.

Jedan od prvih bio je i bh. reprezentativac Amer Gojak koji je očito vrlo zadovoljan što je Dinamo za protivnika dobio Viktoriju.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ArminA
Gdje izgubi slovo H ...
25 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi