Amer Osmanagić prva akvizicija Sarajeva

SportSport.ba saznaje

Amer Osmanagić prva akvizicija Sarajeva

Adnan Beganović

Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje, te bivši fudbaler OFK Beograda, Veleža, Zaglebija i Haugesanda, Amer Osmaanagić, prva je akvizicija Sarajeva u prelaznom roku.

Naime, kako SportSport.ba saznaje Osmanagić i Sarajevo su postigli usmeni dogovor o saradnji, a u ponedjeljak će ista biti i ozvaničena.

"Istina je, sve sam dogovorio sa Sarajevom i u ponedjeljak dolazim da potpišemo ugovor. Drago mi je da dolazim u veliki klub i siguran sam da ću pomoći novom klubu da ispuni sve zacrtane ciljeve", istakao je za SportSport.ba novi veznjak Sarajeva.

"Imao sam još nekoliko ponuda, kako iz Premijer lige, tako i iz Jelen Super lige, no odabrao sam Sarajevo. Radi se o velikom klubu koji ima sjajne navijače. Privilegij je nositi dres Sarajeva, a ja sam siguran da ću čelnicima kluba dokazati da nisu pogriješili što su me angažovali", dodao je 23-godišnji veznjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.