Amerikanac promašio gol sa dva metra

Ponovljena utakmica 3. kola FA kupa

Amerikanac promašio gol sa dva metra

Teme:

U toku je ponovljeni susret trećeg kola FA kupa između Leicestera i Nottingham Foresta.

Leicester je na svom King Power stadionu dočekao Nottingham Forest, a nakon prvih 45 minuta domaći imaju sigurnu prednost od 2:0. Strijelac prvog gola bio je gostujući nogometaš, George Boateng. Igrala se sedma minuta kada je veznjak gostujuće ekipe poslao loptu u vlastitu mrežu.

Kao da to nije bilo dovoljno nesreće za Nottingham, jer je Robbie Findley u 10. minuti promašio gotovo nemoguće. Lijepo je centrirao Gregory Cunningham, golman domaćih loše reagovao, ali na njegovu sreću američki napadač nije bio priseban, te je sa dva metra promašio okvir gola.

U tridesetoj minuti je došla kazna, a Jermaine Beckford je povisio na 2:0. Ovaj rezultat je još uvijek aktuelan, te se plavi iz Leicestera nalaze nadomak četrvtom kolu FA kupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti