Amir Maljišević putuje u Pariz!

Nagradna igra SportSport.ba i Centrotours

Amir Maljišević putuje u Pariz!

Sponzorski tekst

Stade de France u Parizu 11. oktobra će biti poprište odigravanja utakmice fudbalskih reprezentacija Francuske i Bosne i Hercegovine.

Agencija Centrotours i SportSport.ba vas vode u Pariz na istorijski susret! Našoj fudbalskoj reprezentaciji će biti potrebna i Vaša podrška sa tribina, a organizovanje puta na utakmice reprezentacije BiH i ovoga puta je povjereno provjerenoj agenciji Centrotours, koja organizuje odlazak na sve utakmice reprezentacije BiH u gostima.

Nemojte propustiti priliku da na istom terenu gledate naše Zmajeve Edina Džeku, Emira Spahića, Miralema Pjanića, Senada Lulića protiv francuskih zvijezda u liku Karima Benzeme, Francka Riberya, Samira Nasrija...

Centrotours i SportSport.ba vode najsretnijeg čitaoca u Pariz, u autobuskom aranžmanu u nagradnoj igri u kojoj je bilo potrebno tačno odgovoriti na pitanje: Koja je oficijelna agencija partner Nogometnom/Fudalskom savezu Bosne i Hercegovine koja organizuje gostujuće utakmice svih reprezentacija BiH?

Tačan odgovor je Centrotours.

Sretni dobitnik je Amir Maljišević. Čestitamo!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti