Spahić: Nismo u mogućnosti da nekome prijetimo, imamo jednu pobjedu u osamnaest utakmica

Važan meč za Tuzlake

Spahić: Nismo u mogućnosti da nekome prijetimo, imamo jednu pobjedu u osamnaest utakmica

S. Mlaćo
Pred nogometašima Slobode u nedjelju je itekako važan premijerligaški meč.

Tuzlaci dočekuju Velež, a ukoliko ponovo ne upišu tri boda, dočekat će ih zanimljiva završnica i borba za opstanak u ligi.

Za navijače će ulaz biti samo 1 KM, te time vodstvo kluba koje je u mnogo čemu izgubilo kompas, želi 'nagovoriti' navijače da ispune Tušanj. Ipak, to je teško očekivati, s obzirom na formu Slobode, lošu situaciju oko kluba, užasan teren Tušnja...

Nedjeljni meč danas su najavili šef struke Slobode Amir Spahić i prvotimac Abid Mujagić.

"Nismo u mogućnosti da nekome prijetimo, u 18 utakmica upisali smo tek jednu pobjedu. Imamo puno kadrovskih problema, no sve ćemo učiniti da sa igračima koje imamo upišemo pobjedu“, kazao je Spahić.

Dotakao se i navijača.

Oglasi

“Ja sam prije svega navijač Slobode, a treba biti realan i reći da s obzirom na rezultate dobro iko dolazi na utakmice. Pozivam navijače da dođu u što većem broju, da nas podrže i iskreno se nadam da ćemo pokušati napuniti stadion i dobiti meč“.

Govorio je i o igračkom kadru.

“Balić je povrijeđen i neće igrati do kraja, Husejinović ima problema sa ložom, dok Dženis Beganović ima tri žuta kartona“, dodao je Spahić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Riječ je dobio i Mujagić.

“Svi smo svjesni situacije u kojoj se nalazimo i svjesni šta bi nam donijela pobjeda, ali i poraz. Spremni smo, iako imamo problema sa igračkom kadru. Moramo dati maksimum da probamo što bolje odigrati i osvojiti tri boda“, dodao je Mujagić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Taceoni
Dvica u najavi???
5 4
crnoicrveno
Sretno momci ❤?
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi