Amr Zaki na ljeto napušta Wigan

Amr Zaki na ljeto napušta Wigan

Egipćanin Amr Zaki ovog ljeta će definitivno napustiti Wigan, rekao je trener ovog engleskog premijerligaša Steve Bruce.

Zaki je u Wigan stigao u julu 2008. godine kao posuđen igrač iz egipatskog El Zamaleka, a u prvih deset utakmica za Wigan je zadivio sve postigavši osam golova.

Međutim, od sredine novembra prošle godine nije postigao gol iz igre. U aprilu je Zaki kažnjen od strane kluba novčano po četvrti put ove sezone nakon što se nije na vrijeme vratio s reprezentativnih dužnosti, što je uništilo odnose s menadžerom Bruceom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.