Amr Zaki opet u Engleskoj

Amr Zaki opet u Engleskoj

Nekadašnji član Wigana a sada napadač egipatskog Zamaleka, 26-godišnji Amr Zaki ponovo je na meti engleskih premierligaša.

Za vrijeme svog prvog boravka u Engleskoj vrlo brzo je privukao pažnju brojnih klubova na sebe jer je u svega 22 nastupa postigao 10 golova. Međutim, nerijetko bi se sa reprezentativnih nastupa svog Egipta kasno vraćao u svoj Wigan što je bio i jedan od najvećih razloga povratka u Zamalek.

Ipak, čini se kako njegovi nastupi nisu zaboravljeni. Prema pisanju britanskih medija Zaki je na listi želja čak tri kluba koji očajnički nastoje popraviti svoj golgeterski skor. Tako bi egipćanina u svojim redovima željeli vidjeti Stoke City, Sunderland i Blackburn. Navodno su u Zamalek stigle i njihove ponude te se sada čega konačna odluka kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.