Ancelotti: Ako bude postojao rizik, Ramos neće igrati
EPA

Trener Reala uoči gostovanja

Ancelotti: Ako bude postojao rizik, Ramos neće igrati

Fudbaleri Real Madrida danas će odmjeriti snage s Valencijom, a trener Carlo Ancelotti u ovom susretu najvjerovatnije neće moći računati na usluge Sergija Ramosa.

Ramos se već neko vrijeme žali na povredu mišića, pa će tako odluka o nastupu biti donesena neposredno prije samog početka susreta.

"Sergio je dobroj formi, trenirao je samostalno i tek sada treba početi raditi s ekipom. Danas ćemo odlučii hoće li biti u konkurenciji za Valenciju. Ovo je drugačija situacija od finala Svjetskog klupskog prvenstva gdje je silno želio nastupiti, pred nama je još puno utakmica i ako bude postojao bilo kakav rizik, neće nastupiti", kaže Carlo Ancelotti.

Ancelotti je najavio da će u narednih mjesec dana rotirati igrače, obzirom da je pred Madrižanima devet utakmica u svega mjesec dana. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.