Ancelotti: Ashley Cole ostaje u Chelseaju

Ancelotti: Ashley Cole ostaje u Chelseaju

Edmir Škorić

Menadžer Chelseaja, Carlo Ancelotti tvrdi kako Ashley Cole neće napustiti Stamford Bridge ovog ljeta, te je naglasio kako klub nema namjeru dovesti Fernando Torresa.

Još od imenovanja Jose Mourinha za trenera madridskog Reala, Ashley Cole se spominje kao pojačanje Kraljeva.

"Nisam razgovarao s njim, ali mislim da ni nema potrebe za tim. On je igrač Chelseaja, odigrao je sjajnu sezonu i bit će nam važan igrač u narednoj sezoni", kazao je Ancelotti.

Chelsea je, prema pisanju britanskih medija, poslao ponudu za Fernando Torresa u iznosu od 50 miliona funti na adresu Liverpoola.

Međutim, Ancelotti smatra kako klubu nije potreban novi napadač.

"Mislim da ne trebamo nove napadače. Ništa se nije promijenilo, jer će se uskoro vratiti Drogba, Anelka i Kalou, a imamo i Sturridgea."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.