Ancelotti: Barca je kvalitetna, ali i mi imamo svoje adute

Trener PSG-a nakon žrijeba

Ancelotti: Barca je kvalitetna, ali i mi imamo svoje adute

Adnan Beganović

Jedan od najzanimljivijih susreta u četvrtfinalu Lige prvaka odigrat će Barcelona i PSG.

PSG danas nije bio miljenik sreće prilikom žrijeba, no talijanski stručnjak na klupi francuske momčadi Carlo Ancelotti i nije previše razočaran.

"U četvrtfinalu nema loših ekipa. Prošlo ljeto smo igrali prijateljski susret s Barcelonom, ali sada nas čeka nešto sasvim drugo. Barca je kvalitetna i iskusna momčad, ali i mi imamo svoje adute", izjavio je Ancelotti.

"Prvi susret igramo na domaćem terenu i mislim da to nije nikakav hendikep jer ionako moramo biti maksimalno ozbiljni 90 minuta u oba susreta. Trebat ćemo dati sve od sebe ukoliko želimo igrati u polufinalu", dodao je trener PSG-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije