Ancelotti: Imam dobar osjećaj, kao pred Valenciju

Uoči sutrašnjeg duela sa Barcelonom

Ancelotti: Imam dobar osjećaj, kao pred Valenciju

Trener PSG-a Carlo Ancelotti rekao je da pred sutrašnji susret četvrtfinala Lige prvaka protiv Barcelone ima dobar osjećaj. 

"Imam dobar osjećaj, baš kao pred duel sa Valencijom. Ono što smo do sada uradili u Ligi prvaka je veliko postignuće. Utakmica protiv Barcelone će vjerovatno za nas biti najteža ove sezone, ali i najvažnija. Nećemo imati mnogo loptu u svojim nogama, ali je važno da svaki posjed dobro iskoristimo," rekao je Ancelotti. 

 

Trener Parižana je rekao kako je važno da se njegova ekipa usredotoči na sebe, a ne na protivnika. "Jako je teško zaustaviti igrače kao što su Ibrahimović, ili Messi. Ne smijemo se fokusirati na protivnika, moramo se okrenuti sebi. Naša igra se neće mijenjati zbog njihove," rekao je Talijan.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.