Ancelotti: Lampard sigurna oklada, Torres kocka

Ancelotti: Lampard sigurna oklada, Torres kocka

E. Škorić

Trener PSG-a Carlo Ancelotti govorio je o medijskim napisima koji u njegov klub "dovode" Franka Lamparda i Fernanda Torresa, dvojicu nogometaša Chelseaja.

Unatoč dobrom trgovanju prošlog ljeta i ove zime, PSG vodi tešku bitku za naslov u Francuskoj, dok su Parižani ispali iz Evropske lige.

Nedavno se klub povezivao s Lampardom i Torresom, a Ancelotti je u posebnom izdanju italijanskog Tuttasporta izjavio:

"Lampard je sigurna oklada, Torres je kocka jer je trenutno u nevolji u Chelseaju", kazao je Ancelotti, koji je negirao kako će pokušati dovesti slavnog Juventusovog kapitena Alessandra Del Piera:

"Del Piero? Želja je da kupujemo mlade igrače. Ne vidim Del Piera u dr ugom dresu. Želim mu da karijeru završi u Juventusu".

Nakon dramatične sinoćnje partije na Gerlandu s Lyonom, koja je završena rezultatom 4:4, PSG ostaje na bod iza vodećeg Montpelliera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.