Ancelotti naljutio Halilhodžića
Vahid Halilhodžić i Didier Drogba

Oštra reakcija bh. trenera

Ancelotti naljutio Halilhodžića

Vahid Halilhodžić, selektor fudbalske reprezentacije Obale Slonovače, naljutio se na izjavu Carla Ancelottija koji je izrazio želju da pomenutu selekciju vodi na Svjetskom prvenstvu 2010. godine u Južnoafričkoj republici.

“Neznam šta se dešava sa Ancelottijem. Možda previše puši ili pije. Postoji neko nepisano trenersko pravilo, etički kodeks, po kojem nije dozvoljena  samoreklama za već popunjeno mjesto", istakao je popularni Vaha i nastavio:

Kako drugačije da prokomentarišem tu priču nego da kažem da su to gluposti”, istakao je bh. trener, a prenosi srbijanska agencija sportskacentrala.
Halilhodžićeva reakcija stigla je kao odgovor na nedavnu izjavu stratega Milana.

“U tom periodu ću biti slobodan i moći ću voditi Obalu Slonovače. Njihovi fudbaleri imaju ogroman potencijal i mogli bi iznenaditi svijet. Bila bi mi čast da vodim tu reprezentaciju”, kazao je tada Ancelotti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti