Ancelotti: Nismo pogriješili kada smo prodali Ozila

Trener Reala ne žali za Nijemcem

Ancelotti: Nismo pogriješili kada smo prodali Ozila

Trener Reala iz Madrida Carlo Ancelotti izjavio je da njegov klub nije pogriješio kada je Arsenalu prodao Nijemca Mesuta Ozila koji u novom klubu igra u velikoj formi.

“Ozil nam ne nedostaje, mislim da nije greška to što smo ga prodali Arsenalu. Problem sa realziacijom nemamo, već smo postigli dosta golova u novoj sezoni. Ozilu naravno želimo sreću u novom klubu, drago nam je što je u dobroj formi, ali on za Real nije nezamjenjiv,” prokomentarisao je italijanski stručnjak.

Arsenal na krilima Mesuta Ozila na početku sezone u Premiershipu igra sjajno, baš kao i u Ligi prvaka. Lider su na tabeli, dok Real u Primeri već zaostaje pet bodova za vodećim dvojcem Barcelonom i Atletico Madridom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.