Ancelotti ostaje u Milanu

Ancelotti ostaje u Milanu

Uprkos nagađanjima da bi na kraju sezone mogao napustiti klupu Milana, Carlu Ancelottiju će prema posljednjim informacijama biti ponuđen novi ugovor.

Nakon susreta u Bremenu u okviru Kupa UEFA, u kojem je Milan remizirao 1:1 sa Werderom, vlasnik Silvio Berlusconi nije krio razočaranje prikazanom igrom i nagađalo se o mogućoj ostavci Ancelottija.

Međutim, Il Corriere tvrdi da Ancelotti sigurno ostaje trener bez obzira što Milan ne blista, makar su šanse za Scudettom sve manje s obzirom na 11 bodova zaostatka za Interom i jedina prilika za trofejem ostaje kup UEFA, što i neće baš biti lagan zadatak.

Čak ni izazov vođenja Chelseaja ili Reala u sljedećoj sezoni, nagađa italijanski list, ne bi trebao biti dovoljno jak razlog da Ancelotti ode iz Milana.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.