Ancelotti: Ronaldo nam nije potreban

"Nećemo ove zime kupovati"

Ancelotti: Ronaldo nam nije potreban

Edmir Škorić

Trener PSG-a Carlo Ancelotti ističe da njegovoj momčadi nije potreban Cristiano Ronaldo.

Moglo se u medijima proteklih sedmica pročitati kako postoji mogućnost da bogati vlasnici PSG-a dovedu Ronalda na Park Prinčeva. Čini se da je sve ostalo na novinarskim nagađnjima, jer je Ancelotti odlučan da njegovoj momčadi nije potreban Portugalac.

 

"Mogu li Zlatan i Ronaldo igrati zajendo? Naravno. Obojica su igrači svjetske klase i uvijek bi pronašli zajedništvo na terenu. Nije teško raditi s igračima poput Zlatana. Cristiano je fantastičan, ali nam u ovom trenutku nije potreban", izjavio je Italijan, uz dodatak:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 

"Izgubili smo Hoaraua i Nenea, ali ne tragamo za zamjenama. Već imamo poprilično jaku momčad. Dakle, mislim da ne trebamo ići na transfer tržište."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.