Ancelotti: Svi u Realu su uz Vilanovu

Riječi podrške za bivšeg trenera Barce

Ancelotti: Svi u Realu su uz Vilanovu

Edmir Škorić

Novi trener Real Madrida Carlo Ancelotti poslao je poruku podrške Titu Vilanovi koji je napustio Barcelonu zbog liječenja.

U petak navečer je Vilanova na vanrednoj pressici odstupio s mjesta trenera Barcelone zbog lijčenja

"Želim da pošaljem poruke podrške i ohrabrenja mom kolegi Vilanovi. Tužan sam zbog vijesti , ali on je borac. Želim da mu kažem da je cijeli naš klub uz njega. Nadamo se da će sve ispasti dobro", rekao je Ancelotti, koji je govorio o budućnosti Cristiana Ronalda, te Garetha Balea, koji bi mogao preći u Real iz Tottenhama.

"Ne želim razgovarati o Baleu. Zadovoljan sam timom kojeg imam. Ronaldo je fenomenalan igrač, veliki profesionalac. Produženje njegovog ugovora nije moj posao, ali mislim da neće biti problema oko toga", dodao je bivši trener Milana i PSG-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije