Ancelotti: Treba nam neko poput Lavezzija

Stručnjak posmatra Argentinca

Ancelotti: Treba nam neko poput Lavezzija

Trener PSG-a, Carlo Ancelotti, izjavio je da je Ezequiel Lavezzi tip igrača koji treba njegovoj ekipi, te je istakao kako će raditi na dovođenju ovog Argentinca.

Budući da je iza njih uspješna sezona, viceprvaci Francuske se u zadnje vrijeme povezuju sa mnogo igrača. Međutim, italijanski stručnjak je priznao da je još rano govoriti o imenima te da bi Lavezzi mogao biti više nego dobro pojačanje.

"Za sada nismo uradili ništa povodom Lavezzija, ali je svakako tip igrača koji nam treba. Prioritet nam je napadač", rekao je Ancelotti za Gazzetta dello Sport te je dodao:

" Tražimo tri ili četiri dobra igrača sa iskustvom u Ligi prvaka. Po jednog za svaku liniju. Ipak prerano je govoriti o imenima".

Najveća imena koja se povezuju sa pariškim klubom su svakako Samuel Eto'o koji nastupa za Anži iz Mahačkale i Gonzalo Higuain iz Real Madrida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti