Ancelotti: Uvijek postoji neki agent koji puno priča

Demantovao navode da Lewa odlazi

Ancelotti: Uvijek postoji neki agent koji puno priča

E. Čaušević

Prije nekoliko sedmica u njemačkim medijima pojavile su se informacije da Robert Lewandowski želi napustiti Bayern.

Agent poljskog napadača izjavio je da Lewandowski nije sretan u Bayernu, te da je nezadovoljan odnosnom igrača i trenera prema njemu. Ekspresno su se pojavile špekulacije da će Lewa napustiti Bavarce, te da će svoju karijeru nastaviti u engleskom Premiershipu.

Međutim, nakon sveg oglasio se trener bavarske ekipe Carlo Ancelotti koji je demantovao navode njegovog agenta da je u lošim odnosima sa Poljakom. Italijanski stručnjak je poručio da Lewandowski sigurno neće napustiti Bayern ovog ljeta.

"Lewandowski mi se nikada nije žalio i na kraju sam mu čestitao na dobroj sezoni. Zadovoljan sam kako igra i on je zadovoljan situacijom u klubu. No, uvijek postoji tamo neki agent koji puno priča. Ne znam zašto, ali ovo nije prvi put da agent puni novine svojim pogrešnim izjavama", rekao je Ancelotti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi