Ancelotti: Želimo dovesti De Rossija

Pjanićev saigrač na meti imućnih Parižana

Ancelotti: Želimo dovesti De Rossija

A. Haznadarević

Trener PSG-a Carlo Ancelotti, priznao je da uprava njegovog imućnog kluba uveliko radi na dovođenju Rominog Danielea De Rossija.

Saigrač našeg Miralema Pjanića se nije našao u sastavu u meču protiv Atalante, a prema medijskim nagađanjima De Rossi je imao određenih nesuglasica sa trenerom Zemanom, te upravo zbog toga nije zaigrao u pomenutom susretu.

 

"De Rossi je veliki igrač. Iznenadila me činjenica da nije igrao, ali mislim da je to samo privremena odluka. On je veliki profesionalac", prokomentarisao je italijanski stručnjak, te otkrio da njegov PSG želi angažovati ovog vezistu već u januaru:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 

"Odličan je veznjak, i normalno je to što ga želi PSG, mi smo jedan od rijetkih klubova koji može potrošiti tolike novce. Ipak, sada je tržište zatvoreno, tako da ćemo pričati sa njim u januaru", rekao je Ancelotti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.