Ancelotti: Želimo Teveza, odličan je napadač

PSG nije pregovarao sa Cityjem

Ancelotti: Želimo Teveza, odličan je napadač

Carlo Ancelotti, trener Paris Saint-Germaina, potvrdio je da želi dovesti napadača Manchester Cityja, Carlosa Teveza.

Nakon što Parižani nisu uspjeli dovesti Davida Beckhama i Alexandrea Pata, krenuli su u potragu za novim velikim imenima.

Trener Paris Saint-Germaina potvrdio je interesovanje za Teveza, kojeg je želio dovesti i dok je sjedio na klupi Chelseaja.

"Svi zanju da želimo dovesti napadača. Tevez je velika prilika da dovedemo odličnog napadača. Do danas ništa nije učinjeno. Moramo govoriti o igraču sa Manchester Cityjem", rekao je Ancelotti.

"Nisam s njim razgovarao telefonom, nisi sa njegovim agentom. Leonardo se bavi tim. On je odličan igrač i može se vratiti u formu za dvije sedmice. Ukoliko ga ne dovedemo, imamo i drugih alternativa", dodao je talijnaski stručnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.