Anderson od januara u Panathinaikosu?

Brazilac u potrazi za novim klubom

Anderson od januara u Panathinaikosu?

Edmir Škorić

Brazilac Anderson, još uvijek igrač Manchester Uniteda, u januaru bi mogao pojačati redove grčkog Panathinaikosa.

Brazilski veznjak ove je sezone tek dvaput zaigrao kao starter u 14 prvenstvenih utakmica, te je odlučan da pronađe novu destinaciju, gdje će dobiti priliku da pokaže svoje fudbalsko umijeće.

Prema pisanju britanskog Daiy Mirrora, 22-godišnjak se nalazi na meti Panathinaikosovog trenera Jesualda Ferreire.

Ferreira je svjestan kvaliteta Andersona, a kako i ne bi kada su zajedno surađivali u Portu prije tri godine, odakle je Brazilac i došao na Old Trafford.

Navodno se Andersonov menadžer Jorge Mendes već sastao sa Carlosom Freitasom, sportskim direktorom Panathinaikosa, u Ateni kako bi dogovorili transfer koji bi mogao biti realizovan već u januaru naredne godine. Postoji mogućnost da Vragovi Brazilca posude grčkom klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije