Andre Santos Juventusova želja
Santos u duelu sa Donovanom

Andre Santos Juventusova želja

Edmir Škorić

U potrazi za lijevim bekom Juventus se nada da će svoje redove popuniti Andre Santosom, brazilskim igračem Corinthiansa. "Stara dama" bi za "samo" 6 miliona eura mogla dovesti Brazilca koji će večeras startati u finalu Kupa konfederacije.

Prema pisanju Tuttosporta, Brazilac Andre Santos želja je čelnika Juventusa, nakon što su se pregovori sa Lyonovim Fabio Grossom dodatno zakomplicirali. I Andrea Dossena iz Liverpoola polako gubi interesovanje Juventusa, nakon njegovih očajnih prikaza na Kupu konfederacije.

Santosa osim Juventusa želi i AC Milan, a upravo na Kupu konfederacije su čelnici italijanskih klubova primijetili njegov kvalitet. Trenutno nastupa za Corinthians, a ranije je nastupao za Figueirense, Falmengo i Atletico, dakle još nikada do sad nije nasutpao u Evropi. Trenutačna cijena 26-godišnjaka je 6 miliona eura, a Santos će večeras u finalu Kupa konfederacije startati protiv SAD-a.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.