Andre Silva na korak od odlaska iz Milana
(Foto: EPA)

Karijeru nastavlja u Španiji

Andre Silva na korak od odlaska iz Milana

M. Šljivak

Portugalski napadač Andre Silva (22) vjerovatno će napustiti Milan do kraja prelaznog roka.

Kako navodi španski AS, Rossoneri su sa ekipom Seville dogovorili jednogodišnju posudbu ovog fudbalera i on će karijeru nastaviti u La Ligi.

Milan je želio prodati Silvu ovom timu. Međutim, ekipa iz Andaluzije nije željela isplatiti 32 miliona eura ovog ljeta, pa će Silvu dovesti na posudbu uz opciju kupovine naredne sezone.

Silva je prošlog ljeta stigao kao veliko pojačanje iz lisabonskog Sportinga. Plaćen je 38 miliona eura, ali je na San Siru potpuno razočarao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mučio se 22-godišnji portuglaski fudbaler sa realizacijom tokom kompletne sezone i na kraju je postigao samo 10 golova u 40 nastupa.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi