Andre Villas-Boas na korak od klupe Zenita

Andre Villas-Boas na korak od klupe Zenita

Portugalski trener Andre Villas-Boas uskoro bi ponovo mogao sjesti na trenersku klupu.

Naime, prema današnjem pisanju ruskog lista "Sovjetski sport", bivši trener Porta, Chelseaja i Tottenhama nalazi se blizu potpisa ugovora sa Zenitom, koji je jučer otpustio italijanskog trenera Lucijana Spalettija.

Villas-Boas je bez posla posljednja četiri mjeseca, odnosno od decembra prošle godine kada je dobio otkaz u Tottenhamu. Portugalac bi u narednih nekoliko dana trebao potpisati tripogodišnji ugovor sa Zenitom.

"Sovjetski sport" piše kako se nakon dolaska portugalskog trenera mogu očekivati i velika pojačanja Zenita, jer je poznato da je Villas-Boas veliki potrošač. Za samo dvije godine u Chelseaju i Tottenhamu potrošio je čak 225 miliona eura na pojačanja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti