Andrić:Potrudit ćemo se da se od navijača oprostimo pobjedom

Leotar protiv Borca

Andrić:Potrudit ćemo se da se od navijača oprostimo pobjedom

Ako se igdje mogu nadati prekidu očajne serije od sedamnaest uzastopnih poraza onda je to za fudbalere Leotara subotnja utakmica. 

U goste im dolazi banjalučki Borac, koji nikada do sad nije ostvario prvenstvenu pobjedu u Trebinju. Obzirom da se sastaju trenutno dva najslabija kluba u ligi moguće je da i domaćin konačno proradi.

„Borac jeste naša stara mušterija i mi ćemo sve učniti da ih pobjedimo. Ni oni nisu u formi i imaju seriju loših rezultata, ali potrudit ćemo se da se od naših navijača oprostimo pobjedom,“ rekao je prvotimac Srđan Andrić.

Leotar će se danas oprostiti od domaće publike, dok će zavjesu na sezonu koja će ostati upamćena po problemima i ispadanju iz društva najboljih zaključiti gostoavnjem Čeliku u Zenici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.