Andronikou: Nema prodaje igrača prije finala

Vlasnik Portsmoutha navijačima

Andronikou: Nema prodaje igrača prije finala

Edmir Škorić

Portsmouthov vlasik Andrew Andronikou je kazao kako niti jedan igrač neće napustiti klub prije nego li bude odigrano finale FA Kupa.

Portsmouth u finalu engleskog FA Kupa igra protiv Chelsea, a kako je klub sa Fratton Parka u velikoj krizi i već član nižeg ranga, jasno je da će veliki broj igrača napustiti klub. Među njima su Nadir Belhadj, Kevin-Prince Boateng, Marc Wilson...

"Nema apsolutno nikakve prodaje prije finala Kupa. Mogu navijačima to sa sigurnošću obećati", izjavio je Andronioku za The News.

"Bit će teško zadržati igrače koji žele otići, no to nije na našem dnevnom redu. Ipak, sve ćemo rješavati nakon posljednje utakmice sezone, a ne prije", dodaje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.