Atalanta spremna ponuditi sedam miliona eura za Anela Ahmedhodžića

Tim iz Bergama želi bh. fudbalera

Atalanta spremna ponuditi sedam miliona eura za Anela Ahmedhodžića

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Anel Ahmedhodžić (21) mogao bi promijeniti klub u januarskom prelaznom roku.

Ahmedhodžić je odličnim igrama u dresu švedskog prvaka Malmea privukao veliku pažnju na sebe, a interes pokazuju Milan, Chelsea, PSV i Atalanta.

Upravo je Atalanta po svemu sudeći napravila prvi korak ka angažmanu 21-godišnjeg štopera. Švedski mediji tvrde da je tim iz Bergama spreman platiti sedam miliona eura za usluge bh. fudbalera.

"Rekao sam ranije da želim izdominirati u ligi i pokazati ko sam. Mislim da sam to i napravio. Osjećam da sam dosta napredovao kao igrač i odužio sam se treneru što je imao povjerenja u mene. Bila je ovo jako dobra sezona", rekao je Ahmedhodžić za Expressen.

Bh. fudbaler je trenutno na odmoru. Menadžer Marcus Rosenberg radi na transferu, a vidjet ćemo hoće li Atalanti biti dovoljno sedam miliona eura kako bi ga doveli u svoje redove.

Konkurencija je velika, ali je izvjesno da će Ahmedhodžić napraviti sjajan transfer.

Top Komentari

Tas14
Samo ganjaj minutažu
3 0
Tas14
Najbolje bi mu bilo u Newcastle ili Bayer Leverkusen, Atalanta ima jako puno stopera (puno konkurencije)
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi