Anel Ćurić pojačao NK Travnik

Vratio se u bivši klub na posudbu do kraja sezone

Anel Ćurić pojačao NK Travnik

E. Čaušević

Fudbaler Mladosti iz Doboja kod Kaknja Anel Ćurić do kraja sezone će igrati na posudbi u dresu Travnika.

Ćurić je za SportSport.ba potvrdio da je dogovorio sa čelnicima Mladosti da do kraja sezone igra na posudbi u bivšem klubu Travniku.

"Istina je da sam došao u Travnik i dogovorio sam posudbu do kraja sezone. Nama je cilj da izborimo opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i ništa drugo nas ne zanima. Svi vjerujemo da ćemo uspjeti ostvariti naš cilj", rekao je Ćurić

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj vezni fudbaler u ekipu Mladosti iz Doboja kod Kaknja stigao je pred početak prošle sezone iz Mladosti iz Velike Obarske, a u svojoj karijeri još je nastupao za Travnik i Velež.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije