Anel Čurić: Vitez nema šta tražiti na Piroti

Travnik - Vitez

Anel Čurić: Vitez nema šta tražiti na Piroti

Samir Mlaćo

Nogometaši Travnika u subotu će u kantonalnom derbiju 24.kola Premijer lige naše zemlje dočekati NK Vitez.

 Veziri su sa veoma malim šansama da izbore opstanak u najjačem rangu bh.nogometa, dok Vitežani biju veliku bitku za opstanak i na pragu su da taj uspjeh i ostvare.

I pored veoma loše situacije na tabeli, Travničani vjeruju da će u subotu obradovati svoje navijače i tako ostati bar sa teoretskim šansama za  opstanak u ligi.


"Atmosfera je veoma dobra i i radimo maksimalno ozbiljno da pobijedimo Vitez. Respektujemo ekipu Viteza, imaju sjajnih igrača, ali nemaju šta da traže na Piroti", kazao je za SportSport.ba kapiten Travnika Anel Čurić.

Ono što raduje sve ljubitelje nogometa u našoj zemlje jeste da Travničani do kraja sezone žele časno i pošteno nastupati u svakom susretu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sve dok ima nade mi ćemo se boriti. Kada je i ne bude, igrati ćemo pošteno, pa nek ispadnemo", dodao je Čurić.

Duel između Travnika i Viteza igra se u subotu sa početkom u 16:30. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi