Anel Hebibović isključen!

Dobio crveni karton

Anel Hebibović isključen!

M. Šljivak

Anel Hebibović je isključen u 71. minuti meča protiv Borca.

Fudbaler Sarajeva je u dvije minute dobio dva žuta kartona i morao je ranije pod tuš.

Prvo je Hebibović zbog žestokog protesta dobio žuti karton. Potom je napravio jedan oštar start i sudija Elvis Mujić mu je pokazao put u svlačionicu.

Borac trenutno vodi sa 2:1.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Matic
Ocekivao sam veliki napredak i iskorak od komsija medjutim umjesto da iskoriste situaciju gdje su daleko najbogatiji i mislio sam najorganizovaniji klub u drzavi, oni rade potpuno suprotno od onog sto bi u normalnim drzavama radili klubovi i izdigli se stepenicu ili nivo vise, oni nazaduju i mozda pomalo gruba rijec, ali moram reci kradu svoj klub i koriste ga kao i svi u BiH za licni interes.
2 12
Lafac
Hebibovic je glup,prigovor na korner ( koji je bio) i start s dužinom na glavu sasvim ispravno dodijeljen,ako realno pogledate u ovom se ne može naći zamjerka( ako gledate ne realno možete pronaći sve što vam odgovara)
11 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi