Anel Husić se vraća na Tušanj?

Napadač želja Slobode

Anel Husić se vraća na Tušanj? · Saznajemo

E. Dindić

FK Sloboda nastavlja tražiti pojačanja za novu sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. 

Tuzlanski klub ovih dana u potrazi je za napadačem, a kako SportSport.ba saznaje, jedna od meta Tuzlaka je Anel Husić.

25-godišnji nogometaš obavio je razgovore s predstavnicima kluba s Tušnja, a više informacija o ovom transferu, odnosno o tome da li će biti realiziran trebalo bi biti poznato večeras.

Inače, Husić je fudbaler koji je već igrao za Slobodu i to u sezoni 2017/18. Osim Tuzlaka nosio je i dresove Budućnosti iz Banovića, Mladosti iz Doboja kod Kaknja, Zvijezde 09 i GOŠK-a. Posljednji angažman imao je u Budućnosti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, radi se o igraču koji je nedavno imao priliku potpisati za Radnički iz Niša koji se takmiči u Superligi Srbije, ali do dogovora nije došlo.

Osim Slobode, za njega se navodno interesuje i Krupa.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi