Anel Ramić najavljuje otvorenu igru od prvog minuta

Mladost traži prvi trijumf sezone

Anel Ramić najavljuje otvorenu igru od prvog minuta

Još uvijek na prvi trijumf u debitantskoj sezoni u Premijer ligi čeka Mladost iz Velike Obarske.

Novajlija je nedavno olako protiv Borca ispustio vodstvo i na kraju upisao još jedan poraz, pa se pobjeda na današnjoj utakmici protiv Veleža timu iz Obarske nameće kao imperativ.

“Nismo uspjeli pobijediti u prvih pet kola, ali nismo ni nezadovoljni startom sezone. Mnogim igračima je ovo prva sezona u najboljem rangu, tako da se još uvijek tražimo i stičemo iskustvo,” kaže jedan od igrača sa najviše premierligaškog iskustva u u timu Mladosti, Anel Ramić.

Ramić je prethodno nosio dres Leotara i Rudara iz Prijedora prilikom čega se susretao sa Veležom. O timu Ibre Rahimića, Ramić ima visoko mišljenje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Velež u novoj sezoni pretenduje za vrh tabele. Gledao sam neke utakmice, imaju odličan tim predvođen Maletićem, Merzićem, Okićem, Kodrom i ostalima, koji sigurno svakoga u ovoj ligi može pobijediti. Ipak, bez obzira na snagu protivnika nama je danas potreban trijumf i mi ćemo učiniti sve kako bismo do njega i došli. Igrat ćemo otvoreno od prvog minuta,” dodaje Ramić.

U timu Mladosti danas neće nastupiti Vlado Marković, dok su svi ostali igrači spremni za meč.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.