Anelka kritikovao Domeneca

U prijateljskim mečevima

Anelka kritikovao Domeneca

Francuska reprezentacija kao i bh. selekcija termine kvalifikacionih utakmica za plasman na SP 2010. u Južnoafričku republiku iskoristiće za odigravanje dva prijateljska susreta.

Prvo će uslijediti prijateljski ogled u St. Etienneu protiv Nigerije, da bi tri dana kasnije bio zakazan meč sa Turskom u Lyonu.

«Ne vjerujem da ćemo u ovom terminu popraviti formu i ne znam koliko je pametno igrati toliki broj prijateljskih ogleda nakon duge sezone koja je upravo završila», kazao je Nicolas Anelka, najbolji strijelac Chelsea kojeg je selektor Domenech pozvao u tim.

Ipak, jedan od najboljih igrača želio je upozoriti selektora, a nikako vrijeđati  dres nacionalnog tima.
«Poziv u reprezentaciju bi trebala biti ogromna nagrada i čast. U bilo kojem trenutku sezone», dodao je Anelka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.