Anelka pred potpisom novog ugovora

Anelka pred potpisom novog ugovora

Edmir Škorić

Francuski napadač Nicolas Anelka će, po svemu sudeći, ostati u Chelseaju, a njegov menadžer već pregovara detalje novog ugovora sa čelnicima londonskog kluba.

Anelki trenutni ugovor ističe za 12 mjeseci, no u Chelseaju su već spremili novi ugovor svom napadaču. Doug Pingisi, menadžer 31-godišnjeg golgetera, potvrdio je kako su rasprave počele.

"Još uvijek pregovaramo o novom poslu i nadamo se da će uskoro to biti službena vijest. Anelka je sretan u Chelseau i naravno želi tu ostati", kazao je Pingisi za skysports.com.

Anelka je u Chelsea stigao iz Boltona u januaru 2008. godine. Ove je sezone postigao 11 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.