Anelka spreman za Sunderland, Deco upitan

Vijesti sa Stamford Bridgea

Anelka spreman za Sunderland, Deco upitan

Edmir Škorić

Dobre vijesti za londonski Chelsea. Naime, nakon što nije igrao nekoliko utakmica zbog povrede, Francuz Nicolas Anelka bit će treneru Carlo Ancelottiju na raspolaganju ovog vikenda.

Nicolas Anelka propustio je utakmice koje su se igrale tokom Božića zbog povrede tetive koljena, ali isto tako propustio je i utakmicu FA Kupa protiv Watforda.

Mladi napadač Daniel Sturridge se nada da će zadržati svoje mjesto u prvoj postavi, dok je za nastup sa Sunderlandom upitan Deco.

Didier Drogba, Salomon Kalou, Michael Essien i John Obi Mikel nalaze se u Angoli na Afričkom kupu nacija te na njih italijanski stručnjak ni ovaj put ne može računati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.