Angelo Ogbonna novi igrač Juventusa

Angelo Ogbonna novi igrač Juventusa

Midhat Šljivak

Nakon napadača Carlosa Teveza i Fernanda Llorentea, prvak Italije torinski Juventus, doveo je pojačanje i u defanzivnom redu.

Od danas je službeno novi igrač tima Angelo Ogbonna, koji stiže iz gradskog rivala Torina za 13 miliona eura. Ogbonna je danas obavio medicinske preglede, te će ovaj 25-godišnji štoper sutra potpisati višegodišnji ugovor sa Starom damom.

Ovaj sjajni defanzivac je karijeru počeo u velikom Juventusovom rivalu Torinu gdje je odigrao preko 100 utakmica od 2006. godine kada je debitovao za prvi tim.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.