Anković produžio saradnju sa GOŠK-om

Mladi ofanzivac ostaje u Gabeli

Anković produžio saradnju sa GOŠK-om

S. Mlaćo

Mladi Luka Anković će I u narednom periodu nositi dres NK GOŠK. Naime, Ankoviću je istekao ugovor na kraju minule sezone, a danas je u društvu sportskog direktora tima iz Gabele Andrije Jurkovića produžio saradnju do ljeta 2020. godine.

Anković je već ranije nosio dres GOŠK-a, a zatim se okušao u NK Mosor i NK Dugopolje, te u februaru prošle godine se vratio u GOŠK.

Upisao je 15 nastupa u Premijer ligi uz tri pogotka, te dva nastupa u Kupu BiH uz jedan pogodak.

GOŠK će sa pripremama za novu sezonu Premijer lige krenuti u ponedjeljak, a jedan dio priprema će izabranici Feđe Dudića odraditi na Kupresu. Već su dogovorili dvije prijateljske utakmice. Rivali će biti Radnik i Željezničar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi