ANSA: Juventus u pregovorima sa Aguerom?

ANSA: Juventus u pregovorima sa Aguerom?

Edmir Škorić

Argentinska zvijezda Sergio Aguero mogao bi preći u Seriju A ovog ljeta. Navodno se menadžer napadača madridskog Atletica sastao sa čelnim ljudima Juventusa.

Javila je to talijanska novinska agencija ANSA, pa u svemu ovome i postoji nešto istine, jer ipak drugačije gledamo na špekulacije koje nastanu pisanjem Tuttomercata, Calciomercata i sličnih talijanskih portala.

Naime, poznato je da Juventus od ranije želi Aguera. Iako je Argentinac u par navrata javno govorio o tome da želi ostati u Madridu, činjenica je da bi većina igrača voljela zaigrati u klubovima poput onog kakav je Juventus.

ANSA javlja kako je menadžer Aguera imao satanak sa Juventusovim predsjednikom Andreom Agnellijem i sportskim direktorom Stare dame Giuseppeom Marottom.

22-godišnji napadač, inače muž kćerke Diega Maradone, u Atleticu je od 2006. godine kada je stigao iz Independientea.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.