Antalyja otkinula bod Galati

Turska Super liga, 4. kolo

Antalyja otkinula bod Galati

Aktuelnom šampion Turske, sastavu Galatasaraya, u novom prvenstvu ne cvjetaju ruže. U okviru 4. kola turske Super lige bod sa Bosfora odnijela je ekipa Antalyaspora nakon remija – 1:1.

Gosti su u vodstvo stigli u 20. minutu preko Tita, što je bio i konačan rezultat prvog poluvremena. 

U nastavku susreta ovogodišnji učesnik Lige prvaka dosta se mučio, a do izjednačujućeg gola Galata je stigla petnaest minuta prije kraja. Za za treći ovosezonski remi ekipe Fatiha Terima pogodio je Didier Drogba.

Glatasaray sada je na poziciji broj šest sa isto toliko osvojenih bodova, dok se Antalyaspor nakon osvojenog boda na teškom gostovanju nalazi na dvanaestom mjestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije