Ante Hrkać napustio Vitez

U potrazi za novom sredinom

Ante Hrkać napustio Vitez

Vitez će u novu sezonu uči bez veznog fudbalera Ante Hrkaća koji će karijeru nastaviti u inozemstvu. Ovaj 23-godišnji Širokobriježanin je proveo cijelu prošlu sezonu u Vitezu međutim nastavka suradnje neće biti.

"Vitez kao klub i grad ostat će mi u veoma lijepom sjećanju, ljudi u gradu također. Bilo je lijepo međutim vrijeme je za korak naprijed u mojoj karijeri. Do 7. kola igrao sam dobro, a onda zadobio neugodnu ozljedu. Na zimskoj pauzi sam radio dobro. Sezonu sam odigrao solidno s obzirom na povrede, ali sigurno da mogu bolje", ističe Hrkać.

O svojoj narednoj mogućoj destinaciji Hrkać kaže:

"Karijeru ću nastaviti u Njemačkoj ili dalekoj Australiji, a ime kluba će biti poznato u nekoliko narednih dana".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ante Hrkać je u današnjoj karijeri GOŠK, Široki Brijeg, Vitez i austrijski Mayrhofen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.