Ante Rebić sutra potpisuje za Fiorentinu

Javljaju mediji u Hrvatskoj

Ante Rebić sutra potpisuje za Fiorentinu

Ante Rebić privatnim avionom u pratnji vodstva Splita, novinara i svojih najbližih, stigao je u Firenzu gdje će sutra potpisati ugovor s Fiorentinom.

Split će odmah dobiti pet miliona eura, te još dva fiksno prilikom sljedeće prodaje. Mladi golgeter zaradit će 3,2 miliona eura u četiri godine, uz opciju produženja ugovora za još jednu. U ovakvim se poslovima uvijek nešto može poremetiti u posljednji čas, ali čim je Rebić krenuo na put, bilo je jasno da su preostale finese.

One se tiču dodatnih bonusa koje traži RNK Split pa bi Fiorentina trebala malo korigovati ugovor do srijede ujutro, kada će ugovor biti i ozvaničen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.