Anthony Martial mijenja Zlatana?
Foto: EPA

PSG počeo pregovore

Anthony Martial mijenja Zlatana?

Midhat Šljivak

Rukovodstvo PSG-a počelo je pregovore s napadačem Manchester Uniteda Anthonyjem Martialom, tvrdi francuski L'Equipe.

Prvak Francuske ovog ljeta ostaje bez Zlatana Ibrahimovića, koji se odlučio na odlazak iz kluba u kojem je osvojio sve moguće trofeje u Francuskoj.

Kao idealnu zamjenu za iskusnog švedskog napadača u PSG-u vide Anthonyja Martiala, iako je 20-godišnji napadač samo prije godinu dana pojačao Manchester United.

Jedini je Martial opravdao riječ pojačanje kada su u pitanju transferi Louisa van Gaala, ali bi njegov boravak na Old Traffordu mogao trajati samo jednu sezonu.

PSG je ozbiljno zainteresovan za njegove usluge i navodno su već počeli pregovore o njegovom dovođenju.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Martial je 2015. godine plaćen Monacu 50 miliona eura, a u prvoj sezoni u dresu Crvenih đavola je postigao 11 pogodaka u 30 nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi